LØRDAG 8.MARS
08:00 - Brimi-Lavvoen åpner - Kaffen er klar
08:30 - Velkommen v/Tor Arne Hetland
09:10 - VIP-verten følger dere til stadionplassene
09:30-10:30 - KOMBINERT - Individuell Gundersen stor bakke - Menn
10:30 - Forretten serveres
11:130 - VIP-verten følger dere til stadionplassene
11:30-14:00 - LANGRENN - Fellestart 50 km friteknikk - Menn
14:00 - Hovedretten serveres
14:30-15:00 - KOMBINERT - Gundersen 10 km - Menn
15:30 - Desserten serveres
15:45-17:45 - HOPP - Individuell stor bakke - Menn
18:30 - BrimiLavvoen stenger
18:30-19:30 - MEDALJEKONSERT - Medal Plaza Torvet
20:00 - MEDALJESEREMONI - Medal Plaza Torvet
Kjære gjest i Brimi-Lavvoen
Når dere ankommer Granåsen følger dere merkingen til VIP-området. Det er eget område for Fast-Track. Ved ankomst Brimi-Lavvoen vil deres VIP-vert for dagen møte dere, og vise dere vei opp til til de reserverte bordene dere skal ha gjennom dagen. Vip-verten blir deres vertskap under oppholdet, og vil sørge for at dere får en sømløs dag hos oss i Brimi-Lavvoen og Granåsen.
Hos oss vil det bli en folkelig og uhøytidelig atmosfære, og vi oppfordrer gjestene våre til å kle seg uformelt, gjerne i tur/fritidsklær. Den hvite skjorta kan du gjemme under ullgenseren, eller legge igjen hjemme.
Tor Arne Hetland er programleder, og vil lose dere gjennom dagens øvelser, smøreproblematikk, Norske deltagere og dagsaktuelt. I tillegg vil det bli innslag av musikk, underholdning og gjesteopptreden fra kjente skiløpere.
Det er godt og varmt inne i Brimi-Lavvoen, men ute på stadion kan du fort bli kald hvis du sitter i ro. Pakk en sekk med litt ekstra klær til å ta på om nødvendig. Sitteunderlag, termos med litt varmt å drikke, og kvikklunsj kan fort gjøre det enda hyggeligere ute på stadion.
Vi har vakthold, så hvis dere ønsker å sette igjen noe når dere går til stadion, stå det trygt igjen hos oss inne i Brimi-Lavvoen.
Billettene blir tilsendt fra Ski-VM.
Ønsker dere å leie charterbuss, må dere ta direkte kontakt med oss for å organisere dette.
Transport til og fra Granåsen finner dere i linken under: